KotiSome Tiimi

KotiSome LKV:n ydintiimi  koostuu asunto- ja kiinteistökaupan ammattilaisista, joilla on myös vankkaa kokemusta liike-elämästä ja asiakaslähtöisestä myyntiprosessista. Jussi on KotiSome LKV:n vastaava hoitaja, Satu vastaa Pirkanmaan alueen kiinteistöistä ja loma-asunnoista ja Auli KotiSome Lapin toiminnoista sekä talous- ja veroneuvonnasta. Lisäksi tiimissämme on innostuneita asuntomyyjiä ja harjoittelijoita, jotka loistavat tulevaisuudessa KotiSomen täysiverisinä välittäjinä. Kaikki välittäjämme suorittavat kestävän kehityksen asiantuntijakoulutuksen sekä saavat alan parhaat opit kokeneilta konkareilta. Kun valitset KotiSomen välittäjän, voit olla varma laadukkaasta ja vastuullisesta kiinteistönvälityksestä.

Jussi Pirhonen

Satu Lassila

Auli Miettinen

Varatuomari, Toimistovastaava, LKV

Kauppatieteiden maisteri, ON, LKV

Kauppatieteiden maisteri

Jussi KotiSome
Auli Miettinen

Varatuomari, LKV Jussi Pirhonen on kiinteistönvälitystoimisto KotiSome LKV:n perustaja. Jussilla on yli 20 vuoden ura asianajajana sekä useiden satojen kiinteistökauppojen kokemus asianajajana  ja kiinteistöjuristina. Jussilla on myös käytännön kokemusta kiinteistöasioiden ja asuntokauppariitojen hoitamisesta käräjäoikeuksissa Pirkanmaalla ja Kittliän ja Kolarin alueella. Jussin alue- ja markkinatuntemus Tampereella, Pirkanmaalla ja Levin sekä Ylläksen alueella on erinomainen.

Ammatillinen osaaminen on Jussilla huippuluokkaa. Jussi on kouluttanut suuren kiinteistönvälitysketjun kiinteistönvälittäjiä ja toiminut kiinteistönvälitystoimiston vastaavana hoitajana jo 2000 -luvun alussa.

Kauppatieteiden maisteri, oikeusnotaari LKV Satu Lassila on kotoisin Tampereelta. Satu on seurannut Tampereen ja Pirkanmaan asuntokauppaa läheltä jo 30 vuoden ajan. Satu tuntee Tampereen ja lähikuntien asuntomarkkinat erinomaisesti.
 
Sadulla on kauppatieteen maisterin ja oikeustutkinnon ansiosta laajaa osaamista, mistä hyötyvät kaikki KotiSome LKV:n asiakkaat.
 
Hyvät asiakassuhteet ja tinkimätön työmoraali ovat aina ollut Sadun toiminnan perusta.  Satu palvelee mielellään asiakkaita myös englannin kielellä.

Kauppatieteiden maisteri Auli Miettinen vastaa Levin ja Ylläksen välitystoiminnasta sekä koko KotiSomen kehittämisestä yhteistyössä Jussin kanssa.

Aulin kokemus ja vankka taloushallinnon kokemus mahdollistaa KotiSomen asiakkaille opastusta myös veroasioissa sekä muissa taloushallinnon koukeroissa, jotka saattavat mietityttää etenkin vuokrauskäytössä olevien loma-asuntojen kohdalla. Asiakaslähtöisyys, sujuva myyntiprosessi ja tyytyväinen asiakas on aina Aulin tavoitteena. 

Auli tuntee hyvin Levin ja Ylläksen ja arvostaa sen luontoarvoja. Auli ymmärtää myös moninaiset tarpeet ja toiveet loma-asuntojen suhteen ja on aina valmiina auttamaan, kun on aika myydä nykyinen asunto tai etsiä uusi.

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you