Vastuullista Välittämistä™

KotiSome LKV on ensimmäinen kiinteistönvälitystoimisto, jolla on oma kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelma sekä sertifikaatti. Standardin mukaisen toiminnan voi saada sertifioitua kiinteistönvälitysalalla toimiva yritys, joka on osoittanut merkittävää sitoutumista kestävään kehitykseen. Standardin tarkoitus on auttaa kiinteistönvälittäjiä kehittämään omaa toimintaansa kestävän kehityksen kriteerien mukaan taloudellisen, sosiaalisen ja ekologisen kestävyyden alueilla.

Kiinteistönvälityksessä kestävän kehityksen huomioiminen tarkoittaa esimerkiksi:

  • Kestävien ja energiatehokkaiden rakennusten ja taloyhtiöiden markkinointia ja välitystä
  • Asuntojen energialuokan  ilmoittamista myynti-ilmoituksissa
  • Asuntojen energiatehokkuuden parantamiseen kannustamista ja neuvontaa myyjille ja ostajille
  • Ympäristöystävällisten rakennusmateriaalien ja -tekniikoiden käytön edistämistä
  • Kestävän kehityksen kriteerien huomioimista asuntokaupoissa

KotiSomen kaikki välittäjät käyvät läpi erillisen kestävän kehityksen ja vastuullisuuden koulutuksen.

Mikä on kotisi ympäristökestävyys? KotiSomen kestävän kehityksen asiantuntijoilta saat tietoa asuntosi ympäristövaikutuksista ja kuinka voit itse vaikuttaa niihin.

Vaalimme ja kehitämme tärkeintä arvoamme jatkuvasti, jotta myös tulevilla sukupolvilla olisi puhdas ja hyvä paikka elää. Olemme nöyriä mutta hieman myös ylpeitä siitä, että panostuksemme on tuottanut meille arvostetun tunnustuksen. Toimimme kaikessa tekemisessämme vastuullisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Annamme mielellämme lisätietoja, miten toteutamme kestävän kehityksen periaatteita käytännön tasolla. Lisäksi tarjoamme kestävän kehityksen sertifikaattiin oikeuttavaa koulutusta yhdessä Egla Globalin kanssa. 

Kestävän kiinteistönvälityksen standardi on rakennettu kansainvälisten standardien, kuten GRI ja ESG pohjalta sovellettavaksi Suomessa kiinteistönvälitystoiminnassa. Standardin tarkoitus on auttaa kiinteistönvälittäjiä kehittämään omaa toimintaansa kestävän kehityksen kriteerien mukaan taloudellisen, sosiaalisen ja ekologisen kestävyyden alueilla.

Standardin voi saada sertifioitua kiinteistönvälitysalalla toimiva yritys, joka on osoittanut merkittävää sitoutumista kestävään kehitykseen ja jolla on vähintään kolme koulutettua kestävän kehityksen asiantuntijatutkinnon hyväksyttävästi suorittanutta henkilöä. Sertifikaatin myöntää hakemuksesta European Green Lean Association EGLA r.y. sertifioidun EGLA Partnerin tekemän koulutuksen ja auditoinnin jälkeen, mikäli kriteerit sertifioinnille täyttyvät.

Me tarjoamme kestävän kehityksen sertifikaatti -koulutusta! Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja me jatkamme siitä!

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you