Kiinteistökonsultointi

Epävarmuuksia, kysymyksiä, avuntarvetta, toiveita tai unelmia liittyen kiinteistöihin? Älä jää niiden kanssa yksin – me autamme sinua siinä kaikessa. Meidän tarjoamamme kiinteistökonsultoinnin palvelut kattavat lakiturvan, Kotikirja-palvelun, kestävän asumisen -palvelun ja kestävän kehityksen sertifikaattikoulutuksen. Vaativammat kohteet kuten arvokiinteistöt, vanhat kiinteistöt, kuolinpesien kiinteistöt ja luksuskohteet kannattaakin jättää meidän hoidettavaksi. Lue lisää palveluistamme alta ja ole yhteydessä – kumotaan yhdessä epävarmuudet ja tehdään kotiunelmista totta!

Lakiturva

Meillä lakimies tarkistaa kaikki sopimukset ja kauppakirjat. Myös kuolinpesien ja yritysten kohteet tulevat hoidetuksi laadukkaasti. Toimistomme vastaava hoitaja varatuomari Jussi Pirhonen on tehnyt pitkän uran myös asunto- ja kiinteistökauppoihin erikoistuneena lakimiehenä. Voit siis jättää turvallisin mielin asiasi meidän hoitoon. Onko sinulla kysymyksiä kiinteistölainsäädäntöön liittyen? Meiltä saat vastaukset niihin kaikkiin.

Kotikirja

Kotikirjaan kerätään kiinteistöön liittyvät tärkeät tekijät, kuten rakennusmateriaalit, kuntokartoitukset sekä -tutkimukset. Tämän lisäksi Kotikirjassa avataan, kuinka kiinteistöön liittyvät tekijät vaikuttavat asumiseen; kuinka ne huolletaan ja miten kiinteistön kanssa toimitaan jotta siinä asuminen on turvallista, toimivaa ja kestävää nyt ja tulevaisuudessa. Kotikirja mahdollistaa läpinäkyvyyden ja turvan kiinteistökaupoissa. Tällä minimoidaan piilovirheet ja varmistetaan luotettavat, vastuulliset ja kestävät asuntokaupat niin myyjälle, ostajalle kuin välittäjälle.

Kestävä asuminen

Ovatko vastuullisuus, kestävä kehitys ja ekologiset arvot sinulle tärkeitä? Kiinteistökonsultoinnin palveluihimme kuuluu Kestävä asuminen -palvelukonsepti. Haluatko säästää rahaa ja luontoa asumisessa? Me kartoitamme kotisi kestävyysasteen ja luomme sinulle Kestävä asuminen -suunnitelman, jonka avulla teet kodistasi vihreämmän.

Kiinteistöalan kestävän kehityksen asiantuntijakoulutus

Me tarjoamme kestävän kehityksen koulutusta yhteistyökumppanimme Egla Globalin kanssa. Koulutus on rakennettu kansainvälisten standardien, kuten GRI ja ESG pohjalta sovellettavaksi Suomessa. Kun yrityksessä on vähintään kolme koulutuksen suorittanutta henkilöä, yritys voi hakea Egla Globalin myöntämää kestävän kehityksen sertifikaattia.

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella – me jatkamme siitä!

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you