kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Lappi

Kiinteistönvälitys Lapissa

YLLÄS JA LEVI

kiinteistönvälitys lapissa
KotiSome LKV on luotettava kiinteistönvälityskumppani Ylläksen ja Levin alueen loma-asunnoissa. KotiSome LKV on ensimmäinen kiinteistönvälitystoimisto Suomessa, jolle on myönnetty kestävän kehityksen sertifikaatti. Lapin herkkä luonto ansaitsee vastuullisen kiinteistönvälitystoimiston.

KotiSome LKV:llä on erinomainen alue- sekä markkinatuntemus Levin ja Ylläksen alueella. Tunnemme eri alueet hyvin ja osaamme esitellä loma-asuntosi positiivisessa valossa.
 
Varatuomari, LKV Jussi Pirhosella on useiden satojen kiinteistökauppojen kokemus Kittilän ja Kolarin alueella. Pirhonen on lisäksi toiminut pitkään asianajajana sekä Lapin käräjäoikeuden tuomarina hoitaen menestyksellisesti kymmeniä asuntokauppariitoja.
Jussi KotiSome                                                                                            Auli Miettinen

Auli Miettinen on KTM ja KotiSome LKV:n myyntiedustaja asemapaikkanaan Levi. Aulin aikaisemmat työt ovat opettaneet Aulille asiakaslähtöisyyttä ja tyytyväinen asiakas onkin yleensä paras kiitos työstä. Sujuva myyntiprosessi, jonka kautta saavutetaan asiakkaan kannalta paras mahdollinen lopputulos, on aina Aulin tavoitteena. Auli auttaa  ostajia löytämään sen unelmiensa loma-asunnon.

Koska Aulilla on vankka taloushallinnon kokemus, tarjoaa hän myös apua mm. sijoittamiseen, veroasioihin ja mahdollisiin muihin taloushallinnon koukeroihin liittyen, jotka saattavat mietityttää etenkin vuokrauskäytössä olevien loma-asuntojen kohdalla. 

Lataa Jussin LKV välittäjäkortti tästä

 
KotiSome LKV tarjoaa Ylläksellä ja Levillä paitsi ammattimaista välitystä, myös parasta LakiTurvaa asiakkailleen.
ASUTKO KAUKANA LOMA-ASUNNOSTASI?

Tämä ei ole ongelma! Tutustumme kohteeseesi myös itsenäisesti kun vain saamme tiedon, mistä voimme noutaa avaimen. Koska meillä on toimisto myös Pirkanmaalla, onnistuu avaimen nouto myös etelässä. Toimeksiannon jälkeen valokuvaamme loma-asunnon, toteutamme myös 360 virtuaalikierroksen kuvauksen sekä tarvittaessa stailaamme valokuvia virtuaalisesti. Kaikki tämä kuuluu KotiSomella ilman eri maksua  toimeksiantoon.

Toimeksiantosopimus ja koko myyntiprosessi hoituu nykyaikana yleensä täysin etänä, joten myyjä voi keskittyä omiin päivittäisiin asioihin huojentunein mielin sillä loma-asunnon välitys on parhaissa mahdollisissa käsissä, turvallisella kiinteistönvälitystoimistolla.

Vastuullista Välittämistä  –  KotiSome LKV Ylläs ja Levi

Kolmiotie 1, Äkäslompolo     lappi@kotisome.fi      Puh. 0400 923 905

Ota KotiSome LKV Lappi Instagram-tili seurantaan!

Ylläs Levi

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you