kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Kiinteistönvälittäjät sinun puolellasi

KotiSome LKV:n ydintiimi  koostuu asunto- ja kiinteistökaupan ammattilaisista, joilla on myös vankkaa kokemusta liike-elämästä ja asiakaslähtöisestä myyntiprosessista. Jussi on KotiSome LKV:n vastaava hoitaja, Satu vastaa Pirkanmaan alueen kiinteistöistä ja loma-asunnoista ja Maija on asuntomyyjä harjoittelijana.  Kaikki välittäjämme suorittavat kestävän kehityksen asiantuntijakoulutuksen sekä saavat alan parhaat opit kokeneilta konkareilta. Kun valitset KotiSomen kiinteistönvälittäjän, voit olla varma laadukkaasta ja vastuullisesta kiinteistönvälityksestä.

Jussi Pirhonen

Satu Lassila

Maija Jolkkonen

Varatuomari, Toimistovastaava, LKV

Kauppatieteiden maisteri, ON, LKV

Asuntomyyjäharjoittelija, assistentti

Jussi KotiSome kiinteistönvälittäjät
kiinteistönvälittäjät
Maija Jolkkonen

Varatuomari, LKV Jussi Pirhonen on kiinteistönvälitystoimisto KotiSome LKV:n perustaja. Jussilla on yli 20 vuoden ura asianajajana sekä useiden satojen kiinteistökauppojen kokemus asianajajana  ja kiinteistöjuristina. Jussilla on myös käytännön kokemusta kiinteistöasioiden ja asuntokauppariitojen hoitamisesta käräjäoikeuksissa Pirkanmaalla ja Kittliän ja Kolarin alueella. Jussin alue- ja markkinatuntemus Tampereella, Pirkanmaalla ja Levin sekä Ylläksen alueella on erinomainen.

Ammatillinen osaaminen on Jussilla huippuluokkaa. Jussi on kouluttanut suuren kiinteistönvälitysketjun kiinteistönvälittäjiä ja toiminut kiinteistönvälitystoimiston vastaavana hoitajana jo 2000 -luvun alussa.

Kauppatieteiden maisteri, oikeusnotaari LKV Satu Lassila on kotoisin Tampereelta. Satu on seurannut Tampereen ja Pirkanmaan asuntokauppaa läheltä jo 30 vuoden ajan. Satu tuntee Tampereen ja lähikuntien asuntomarkkinat erinomaisesti.
 
Sadulla on kauppatieteen maisterin ja oikeustutkinnon ansiosta laajaa osaamista, mistä hyötyvät kaikki KotiSome LKV:n asiakkaat.
 
Hyvät asiakassuhteet ja tinkimätön työmoraali ovat aina ollut Sadun toiminnan perusta.  Satu palvelee mielellään asiakkaita myös englannin kielellä.

Maija Jolkkonen toimii KotiSome LKV:llä asuntomyyjä harjoittelijana sekä assistenttina.

Maija opiskelee LKV tutkintoa  sekä suorittaa kestävän kehityksen asiantuntijakoulutusta.. Maija on hymyilevä ja innostava KotiSomen työntekijä.

Maija on toimiston ilopilleri ja on saanut kiitosta pirteästä olemuksestaan useilta asiakkailta.

Seuraa meitä myös somessa!

asunnon myynti asunnon hinta-arvio asunnon hinta arvio levi kiinteistönvälitys ylläs kiinteistönvälitys tampere asunnon hinta arvio

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you