kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Yritys

Ammattitaitoinen kiinteistönvälitystoimisto juuri sinua varten

Vastuullista VälittämistäTM

KotiSome Oy on ensimmäinen kiinteistönvälitystoimisto, jolla on oma vastuullisuusohjelma. Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, lue lisää täältä.

KotiSomen tarina alkoi ajatuksesta yhdistää kiinteistönvälitys ja asumiseen liittyvä Lifestyle.

Tuloksena on KotiSome LKV, jossa kokeneet kiinteistönvälittäjät, asuntokauppajuristi ja someosaajat muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Loimme uuden modernin kiinteistöalan toimiston, jossa on sopivasti vanhaa toimivaksi todettua ja lisäksi täysin uusia ideoita ja innovaatioita. 

Asetamme riman niin korkealle, että asiakkaat, jotka haluavat parasta, tulevat valitsemaan KotiSome LKV:n. Meillä asuntosi on myyty, ennen kuin huomaatkaan. 

Asuntojen välittämisen lisäksi välitämme myös ihmisistä. Tarjoamme asiakkaillemme miellyttävän palvelukokonaisuuden, olet sitten myymässä tai ostamassa asuntoa. Meidän teesit ovat: kokemus, ahkeruus, yhteydenpito asiakkaisiin, sosiaalinen media, virtuaalipalvelut ja lakiturva sekä muu kiinteistökonsultointi.

kiinteistönvälitystoimisto kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Tiimissämme on välittäjiä, jotka ovat toimineet kiinteistönvälittäjinä neljällä vuosikymmenellä sekä kouluttaneet muita välittäjiä. Ahkeruus ja innokas ote työhön on perusedellytys KotiSome välittäjälle. Pidämme kaikkia asiakkaitamme, niin asunnon myyjiä, kuin ostajia ajantasaisesti perillä koko myynti- tai ostoprosessin ajan. Haluamme myös vastata asiakkaiden kysymyksiin ja tarpeisiin mahdollisimman nopeasti välitystoimintaa tukevilla kiinteistökonsultaatiopalveluilla, on kyseessä sitten asunnon myynti tai ostaminen. KotiSome on nimensä mukaisesti vahva sosiaalisessa mediassa, mikä tuo aina lisänäkyvyyttä asunnoille. Meillä on pitkälle kehitetyt virtuaaliset palvelut, kuten virtuaalinen stailaus ja videoesittely. Tarjoamme Lakiturvan kaikille KotiSomen asiakkaille: meillä kaikki dokumentit tarkastaa kokenut kiinteistöjuristi, jolla on pitkä kokemus myös asianajajana toimimisesta. Asiakkaamme voivat kääntyä lakimiehen puoleen matalalla kynnyksellä myös muissa asioissa.

Virtuaalipalvelut

Yhä useammin asuntoon halutaan tutustua ensin virtuaalisesti. KotiSome LKV tarjoaa asiakkailleen virtuaalipalveluita omaa teknologiaa hyödyntaen. Virtuaalipalveluihin kuuluu esimerkiksi virtuaalinen sisustaminen ja asunnon virtuaalikierrokset. Virtuaalinen sisustus tuo esiin asunnon piilevän potentiaalin. Tuomme lisää mielenkiintoisia virtuaalisia työkaluja lähitulevaisuudessa. Virtuaalinen asuntoon tutustuminen on myös Vastuullista Välittämistä™ arvomme ja saavuttamamme sertifikaatin mukaista.

Sosiaalinen media

Asuntoportaalien Etuovi ja Oikotie lisäksi sosiaalinen media on KotiSome LKV:lle sydämen asia. Meillä on oma tunnistettava ja pidetty tyyli sekä kasvava someyhteisö, jonka kautta asuntosi tuodaan esille parhaassa mahdollisessa valossa. Näin tavoitamme myös passiivisesti asuntoa etsivät henkilöt. Ota sinäkin somekanavamme seurantaan, 

InstagramTikTok ja Facebook sekä Twitter.

LakiTurva

KotiSomen lakiosaaminen on Suomen parasta tasoa! Toimistomme vastaava hoitaja varatuomari Jussi Pirhonen on tehnyt pitkän uran myös asunto- ja kiinteistökauppoihin erikoistuneena lakimiehenä. Lisäksi toimistossamme on muitakin lakikoulutuksen saaneita välittäjiä.

LakiTurva alkaa heti toimeksiannon tekemisestä, on tärkeimmillään kaupantekoprosessissa ja LakiTurva jatkuu peräti 5 vuoden ajan. Lue lisää LakiTurvasta täältä.

Kuolinpesien ja yritysten kohteet vaativat erityistä osaamista ja kun välittäjäsi on juristi, voit jättää turvallisin mielin asunnon tai kiinteistön KotiSome LKV:n hoitoon.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella – me jatkamme siitä!

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you