kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

LakiTurva

Kiinteistönvälityksen lakiapu

KotiSomen perustajalla varatuomari Jussi Pirhosella on yli 20 vuotinen ura  asianajajana, minkä aikana hän on hoitanut yli tuhat asunto- ja kiinteistöasiaa! Laillistettu kiinteistönvälittäjä, varatuomari Pirhonen on työskennellyt myös käräjäoikeudessa lapissa. Pirhonen tuntee erityisen hyvin Levin ja Ylläksen alueen, josta hänellä on kokemusta sadoista kiinteistö-, asunto- ja mökkikaupoista. KotiSome LKV:lla on välittäjänä myös Oikeusnotaari, kauppatieteiden maisteri, LKV Satu Lassila. KotiSomen lakiosaaminen on vertaansa vailla ja olemmekin kehittäneet asiakkaittemme turvaksi ja mielenrauhaksi LakiTurva konseptin, joka on KotiSomen asiakkaiden etuoikeus! LakiTurva on erinomainen kiinteistönvälityksen lakiapu sinun turvaksesi kiinteistökaupoissa.

Lakiturva

KotiSomen kanssa tehdyissä asunto- ja loma-asuntokaupoissa olet aina LakiTurvassa, olit sitten ostaja tai myyjä. LakiTurva on voimassa useita vuosia kaupantekohetken jälkeenkin, sisältäen mm. ilmaisen lakineuvonnan.

LakiTurvaa saat ennen kauppaa, kaupanteon aikana sekä kaupanteon jälkeen jopa 5 vuoden ajan! Tämä on aivan ainutlaatuinen etu KotiSomen asiakkaille.

Ennen kauppaa:
  • Lakimies huolehtii, että kaikki asiakirjat, luvat ja muut dokumentit ovat kunnossa, varmasti ajantasaisia ja kauppa on kaikin puolin turvallista tehdä.
  • Varmistamme, että ostaja saa kaiken oleellisen, kauppaan vaikuttavan tiedon, jotta mahdollisuus kaupan jälkeisten riitatilanteiden syntymiseen voitaisiin minimoida.
Kaupanteon aikana:
  • Juristi laatii/tarkastaa kauppakirjan liitteineen, jolloin kaupan vastuukysymykset sekä muut tärkeät asiat tulevat varmasti huomioiduksi.

Kaupan toteuduttua:
  • Sekä myyjä että ostaja saavat ilmaisen lakineuvonnan myyjän virhevastuun ajaksi liittyen kaupan kohteena olleeseen asuntoon tai kiinteistöön. Asunto-osakkeiden kaupoissa tämä tarkoittaa 2 vuotta ja kiinteistökaupoissa 5 vuotta kohteen hallinnan luovutuksesta. Tänä aikana jokainen asiakas voi matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä lakimieheemme ilman pelkoa kuluista.

  • Tarjoamme asuntoon, loma-asuntoon tai kiinteistöön liittyvässä riitatilanteessa ilmaisen puolueettoman juristin sovittelun, mikäli osapuolet ovat halukkaita sovitteluun.

LakiTurva KotiSome Kiinteistönvälityksen lakiapu lakiturva

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella – me jatkamme siitä!

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you