kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Testaa

Testaa, millainen asunnonmyyjä sinä olet! 

Mitä sinä odotat kiinteistönvälittäjältä? Tulisiko välittäjän olla pedantti osaaja vai kenties julkkis, jolla on paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa?

Miten välitystoimisto vaikuttaa päätöksentekoosi siitä, kenelle uskot asuntosi myynnin? Onko hyvä, että kiinteistönvälitysliike on pankkiin kytköksissä, onko sinulle tärkeää, että toimisto on paikallinen toimija vai suositko mieluummin yksityistä kuin isoa ketjua.

Myytkö mieluummin asuntosi kokonaan ilman apua, haluatko apua vain osaan asunnonmyynti prosessissa vai haluatko, että välittäjä hoitaa kaiken ja sinä saat keskittyä muihin asioihin.

Joku kiva giphy, kts esim.

Arvostat turvallista asuntokauppaa. Luottamus ja välittäjän osaaminen ovat sinulle tärkeitä asioita välittäjää valitessa.

KotiSome LKV on yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, joka täyttää kriteerisi. Meillä on kestävän kehityksen ja vastuullisuuden sertifikaatti ensimmäisenä kiinteistönvälitystoimistona Suomessa. KotiSome LKV:ssä välittäjinä on kokeneita kiinteistöjuristeja, jotka osaavat välttää asuntokauppojen sudenkuopat. Välittäjämme ovat myös kouluttaneet isojen kiinteistönvälitysketjujen välittäjiä.

Toivon yhteydenottoa asuntokauppaan liittyen

KotiSome LKV on luotettava ja osaava kiinteistönvälitystoimisto. Haluamme kertoa sinulle, miten vältät sudenkuopat asuntokaupassa. Lähetä viesti meille niin otamme sinuun yhteyttä.

Toivon yhteydenottoa asuntokauppaan liittyen

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you