kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Kiinteistönvälitys

Kiinteistönvälitystä Tampereella, Levillä ja Ylläksellä

Kokeneet välittäjät, asuntokauppajuristi ja someammattilaiset yhdistivät voimansa. Tuloksena on uusi, moderni kiinteistönvälitystoimisto. Ovatko vastuullisuus ja kestävä kehitys sinulle tärkeitä arvoja? KotiSome LKV on ensimmäinen kiinteistönvälitystoimisto, jolla on oma vastuullisuusohjelma sekä kestävän kehityksen sertifikaatti. Asetamme riman niin korkealle, että asiakkaat, jotka haluavat parasta palvelua ja vastuullista välittämistä, valitsevat meidät. Meidän kauttamme myyt kohteesi niin Tampereella, Levillä kuin Ylläkselläkin!

Myymässä?

Vaativammat kohteet, kuten kuolinpesien kiinteistöt, arvokohteet, luksuskohteet ja vanhemmat kohteet kannattaa suosiolla jättää meidän osaaviin käsiimme. Meillä kiinteistönvälitys on yhdistetty kiinteistökonsultointipalveluihin, joka takaa luotettavan ja turvallisen välitysprosessin alusta loppuun saakka.

Kokemuksemme alalta on hankittu neljän vuosikymmenen ajalta. Toimistomme perustaja on asunto- ja kiinteistöasioihin erikoistunut lakimies, joka on kouluttanut kiinteistönvälittäjiä 1990-luvulta alkaen sekä toiminut kiinteistönvälitystoimiston vastaavana hoitajana jo 2000-luvulla. Joukkomme vahvistuu tulevaisuudessa sopivasti energisillä välittäjillä. Meillä kokemus, tehokkaat markkinointikanavat, virtuaaliset työkalut ja vastuullinen välittäminen muodostavat saumattoman kokonaisuuden.

Ahkeruus ja kova työnteko ovat keskeisessä roolissa, jotta asunto saadaan myytyä. Olemme ”ahkeria kuin muurahaiset”, jotta sinun asunto saadaan myytyä nopeasti

Me KotiSomessa asuntojen välittämisen lisäksi välitämme myös asiakkaistamme. Pidämme yhteyttä asiakkaisiin kaikissa myyntiprosessin vaiheissa. Näin asiakas tietää aina, missä myyntiprosessi menee. Aktiivisen yhteydenpidon kautta asiakkaamme tulevat nopeasti huomaamaan, että välitämme ja muistamme meille kaikista tärkeimmät eli asiakkaamme.

kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Ostamassa?

Onko kodinvaihto ajankohtaista, mutta asuntoa ei vaan tahdo löytyä? Yhä useampi kokee asunnon löytämisen hankalaksi, eikä myynnissä olevasta tarjonnasta löydy sopivaa.

Me KotiSomella tarjoamme asiakkaillemme miellyttävän palvelukokonaisuuden kiinteistönvälityksessä. KotiSome LKV:n asiakkaana voit nukkua yösi rauhassa ja keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin! 

Asunnon ostaminen tulisi olla yksi elämän parhaista hankinnoista ja asunnon tulee vastata ostajan tarpeita, asunnossa tulee viihtyä ja sen olisi kiva tuntua omalta kodilta.

Tiedotamme asiakkaitamme ennakkoon myyntiin tulevista kohteista paitsi somessa, myös suoraan yhteydenotolla asiakkaisiimme. Sivustomme alareunassa on yhteydenottolomake ja jättämällä yhteystietosi sekä kuvailemalla, millaista asuntoa etsit, lisäät mahdollisuuden löytää unelmiesi asunnon. Voit myös ottaa meihin yhteyttä somessa. Varsinaista ostotoimeksiantoa emme edellytä.

Luota meihin – me välitämme vastuullisesti.

Villa Aurora
Villa Aurora
2024-04-07
Loma-asunnon myynti Himoksella sujui hienosti. Kaikki toimi viimeisen päälle.

Seuraa meitä myös somessa!

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you