kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Virtuaalistailaus

Virtuaalistailaus on helppo, nopea ja edullinen tapa sisustaa, stailata ja suunnitella. Tekniikan ja tietokoneiden jatkuva kehitys mahdollistaa myös koko ajan aidomman näköisen digisisustamisen. Kuvista voi olla nykyään jopa vaikea erottaa, onko kuva virtuaalikalustettu vai onko kalusteet aidosti olleet huoneessa kuvanottohetkellä.

Myytävien asuntojen markkinointia voi tehostaa digistailauksella, sillä visuaalisesti kauniit asuntokuvat, jossa huoneet on stailattu, vetoaa ostajiin paremmin kuin tyhjät asuntokuvat. Tyhjän huoneen kokoa voi olla vaikea hahmottaa ilman huonekaluja ja siksi kalustettu asunto auttaa näkemään millaisia kalusteita kyseiseen huoneeseen voisi mahtua.  Stailattu huoneisto antaa näin asiakkaalle mahdollisimman realistisen kuvan asunnon potentiaalista. 

Digistailaaminen luo myös rajattomat mahdollisuudet huoneen eri muodonmuutoksille. Voit pyöritellä eri värimaailmoja ja kalusteita helposti pelkällä hiirellä klikkaillen. Jos jokin kohta ei miellytä, on helppo poistaa ja vaihtaa uudet virtuaaliset kalusteet tilalle ja pyöritellä uudelleen huonekaluja uusille paikoille. Voit luoda myös vaihtoehtoja joita vertailemalla voit lopuksi valita parhaimman.

Virtuaalikalustaminen on nykyaikainen ja ekologinen ratkaisu myytävän asunnon stailaamiseen verrattaen perinteiseen fyysiseen kalustamiseen. Perinteinen oikea asunnon kalustaminen ja sisustaminen vaatii yllättävän paljon resursseja stailaajalta. Tarvitaan stailaamiseen käytettävät sisustustuotteet ja huonekalut sekä kuljetukset. Tarvitaan aikaa, aikataulujen sovittamista ja sumplimista niin asunnon omistajan, stailaajan kuin valokuvaajankin osalta. Digistailauksessa vuorostaan kalusteita ei tarvitse kuljettaa mihinkään eikä niitä tarvitse ostaa, omistaa tai säilyttää. Kuvan voi myös digistailata lyhyelläkin varoitusajalla, sillä toteuttamiselle tarvittavien aikataulujen ei tarvitse sopia niin monen eri tahon kanssa yhteen.

Vastaa

Aiheeseen liittyvät viestit

Virtuaalistailaus

Virtuaalistailaus on helppo, nopea ja edullinen tapa sisustaa, stailata ja suunnitella. Tekniikan ja tietokoneiden jatkuva kehitys mahdollistaa myös koko ajan aidomman näköisen digisisustamisen. Kuvista voi olla nykyään jopa vaikea

Tekstiilit sisustuksessa

Erilaisilla tekstiileillä on tuotu kodikkuutta koteihin jo kautta aikojen.Lämpimän ja pehmentävän vaikutuksen kolkkoon ja kylmän tuntuiseen kotiin saa nopeasti ripustamalla verhot ikkunaan, heittämällä tyynyjä sohvalle ja asettamalla

Viherkasvit sisustuksessa

Viherkasvit luovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta koteihin, ja ne ovat olleet varsinkin viime aikoina suosittuja sisustuksessa. Kasvit ovat hyvä sisustuselementti jo siinäkin mielessä, että ne puhdistavat ja raikastavat huoneilmaa.Koti saa kasvien

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto – etumatkaa uuden kodin löytämiseen

Moni saattaa ajatella, että kiinteistönvälittäjän palvelut liittyvät lähinnä vanhan kodin myyntiin, mutta todellisuudessa välittäjää kannattaa hyödyntää myös uuden kodin hankinnassa. Ostotoimeksianto on sopimus, jonka yhteydessä

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you