Ostotoimeksianto – etumatkaa uuden kodin löytämiseen

Moni saattaa ajatella, että kiinteistönvälittäjän palvelut liittyvät lähinnä vanhan kodin myyntiin, mutta todellisuudessa välittäjää kannattaa hyödyntää myös uuden kodin hankinnassa. Ostotoimeksianto on sopimus, jonka yhteydessä välityspalkkion maksaa ostaja. Tämä investointi voi nopeuttaa uuden kodin löytymistä ja tuoda merkittävää etua kodinetsijälle.

Kiinteistönvälitysliikkeillä on usein tiedossa asuntoja, jotka eivät ole julkisten ilmoitusten piirissä. Näitä kohteita myyvät odottavat usein juuri oikean ostajan löytymistä. Ostotoimeksiantoa hoidettaessa etsitään ostajalle aktiivisesti asuntoa monin eri keinoin, myös esimerkiksi kohdennetulla mainonnalla ja ostoilmoituksilla sekä sosiaalisen median avulla.

Kun potentiaalinen kohde löytyy, välittäjä järjestää yksityisesittelyn, selvittää asunnon tärkeät tiedot sekä pyrkii neuvottelemaan hintaa alaspäin. Näin ostaja saa parhaan mahdollisen lähtökohdan kaupankäyntiin.

Kiinteistönvälittäjän käyttö säästää ostajalta myös arvokasta aikaa, joka muuten kuluisi lukuisien asuntoilmoitusten selailuun. Hyvä välittäjä osaa karsia ne kohteet, jotka eivät vastaa ostotoimeksiannon kriteereitä, tai kertoa suoraan, mikäli ostajan kriteerit eivät halutulla alueella täyty. Välittäjän ammattitaitoon kuuluu myös auttaa myyjää ja ostajaa tekemään kompromisseja mutta ostotoimeksiannon tärkein hyöty on se, että ostajalle löydetään koti, joka on mahdollisimman lähellä unelma-asuntoa.

Asuntokauppaan ja kiinteistökauppaan liittyy monia juridisia ja käytännön seikkoja, joita ei välttämättä tule ajatelleeksi. Prosessi voi monesta tuntua haastavalta, KotiSome LKV loma lakimies on apuna selventämässä asioita ja varmistamassa, ettei väärinkäsityksiä synny ja kaikki menee juridisesti oikein. Käänny kaikissa asuntokauppa ja kiinteistökauppa asioissa KotiSome LKV:n ammattitaitoisten kiinteistönvälittäjien puoleen. KotiSome LKV tarjoaa myös LakiTurvaa asiakkailleen.

Vastaa

Aiheeseen liittyvät viestit

Virtuaalistailaus

Virtuaalistailaus on helppo, nopea ja edullinen tapa sisustaa, stailata ja suunnitella. Tekniikan ja tietokoneiden jatkuva kehitys mahdollistaa myös koko ajan aidomman näköisen digisisustamisen. Kuvista voi olla nykyään jopa vaikea

Tekstiilit sisustuksessa

Erilaisilla tekstiileillä on tuotu kodikkuutta koteihin jo kautta aikojen.Lämpimän ja pehmentävän vaikutuksen kolkkoon ja kylmän tuntuiseen kotiin saa nopeasti ripustamalla verhot ikkunaan, heittämällä tyynyjä sohvalle ja asettamalla

Viherkasvit sisustuksessa

Viherkasvit luovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta koteihin, ja ne ovat olleet varsinkin viime aikoina suosittuja sisustuksessa. Kasvit ovat hyvä sisustuselementti jo siinäkin mielessä, että ne puhdistavat ja raikastavat huoneilmaa.Koti saa kasvien

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto – etumatkaa uuden kodin löytämiseen

Moni saattaa ajatella, että kiinteistönvälittäjän palvelut liittyvät lähinnä vanhan kodin myyntiin, mutta todellisuudessa välittäjää kannattaa hyödyntää myös uuden kodin hankinnassa. Ostotoimeksianto on sopimus, jonka yhteydessä

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you