kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Viherkasvit sisustuksessa

Viherkasvit luovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta koteihin, ja ne ovat olleet varsinkin viime aikoina suosittuja sisustuksessa. Kasvit ovat hyvä sisustuselementti jo siinäkin mielessä, että ne puhdistavat ja raikastavat huoneilmaa.Koti saa kasvien myötä ihan uudenlaisen raikkauden.

Kasvit ovat olleet trendinä sisustuksessa nyt jo jonkin aikaa, ja niiden määrä kodeissa vain kasvaa. Siinä missä aikaisemmin keskityttiin vain muutaman viherkasvin hoitamiseen ja omistamiseen, ajatellaannykyään että mitä enemmän kasveja, sen parempi. Luovuutta voi käyttää niiden asettelussa ja sijoittelussa kodin eri huoneissa ja luoda halutessaan viidakkomaista tunnelmaa. Viherkasvit ovat myös vastuullisempi valinta sisustuselementiksi kuin vaikkapa muoviset tekokasvit.

Huomiota kannattaa kiinnittää myös viherkasvien ruukkuihin. Erinäköisiä ja –kokoisia ruukkuja on tarjolla paljon. Niiden avulla kotiin voi tuoda lisää värejä ja värikkyyttä, kuvioita sekä erilaisia materiaaleja. Voit valita ruukkuihin myös jonkin tietyn tyylisuunnan, tietyn värin tai mallin joka toistuu muissa kodin elementeissä.

Kasvit ovat hyvä sisustuselementti

Suosiota viimevuosina ovat keränneet sisustukseen palanneet amppelit. Amppeleilla saa asuntoon helposti mielenkiintoa ja kerroksellisuutta, mikä tuo kotiin persoonallisuutta. Kasveja voi ripustaa useammankin roikkumaan katosta ikkunan läheisyyteen, jossa ne saavat hyvin valoa ja pääsevät näin hyvin kasvamaan myös harmaampinakin päivinä.

Amppeleita on innostuttu myös näpertämään itse makramee-tekniikalla, ja netti on pullollaan erilaisia ohjeita amppelin solmimiseen. Makramee on käsityötekniikka, joka perustuu solmujen tekemiseen ja on sisustuksessa tämänhetkinen trendi-ilmiö.​

Viherkasvin hankkiminen voi välillä tuntua melkein samalta kun olisi hankkimassa kotieläintä. Vaihtoehtoja on paljon ja kaikilla kasveilla on omat luonteenpiirteensä. Kasvikin tarvitsee hoitoa ja huolenpitoa kukoistaakseen täydessä loistossaan. Välillä kasvin hoitaminen voi tuntua jopa työläältä tai vaikealta. Silti ammattilainen ei tarvitse olla hankkiakseen viherkasveja, vaan helppohoitoisiakin kasveja löytyy markkinoilta vaikka kuinka. Kannattaakin ennen kasvin hankkimista miettiä mitkä ovat omat mahdollisuudet viherkasvin hoitamiseen ja tutkia mitkä kasvit olisivat parhaita juuri oman kodin olosuhteisiin.

Vastaa

Aiheeseen liittyvät viestit

Virtuaalistailaus

Virtuaalistailaus on helppo, nopea ja edullinen tapa sisustaa, stailata ja suunnitella. Tekniikan ja tietokoneiden jatkuva kehitys mahdollistaa myös koko ajan aidomman näköisen digisisustamisen. Kuvista voi olla nykyään jopa vaikea

Tekstiilit sisustuksessa

Erilaisilla tekstiileillä on tuotu kodikkuutta koteihin jo kautta aikojen.Lämpimän ja pehmentävän vaikutuksen kolkkoon ja kylmän tuntuiseen kotiin saa nopeasti ripustamalla verhot ikkunaan, heittämällä tyynyjä sohvalle ja asettamalla

Viherkasvit sisustuksessa

Viherkasvit luovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta koteihin, ja ne ovat olleet varsinkin viime aikoina suosittuja sisustuksessa. Kasvit ovat hyvä sisustuselementti jo siinäkin mielessä, että ne puhdistavat ja raikastavat huoneilmaa.Koti saa kasvien

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto – etumatkaa uuden kodin löytämiseen

Moni saattaa ajatella, että kiinteistönvälittäjän palvelut liittyvät lähinnä vanhan kodin myyntiin, mutta todellisuudessa välittäjää kannattaa hyödyntää myös uuden kodin hankinnassa. Ostotoimeksianto on sopimus, jonka yhteydessä

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you