kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Vastuullista välittämistä™

  

Meillä KotiSomessa se tarkoittaa sitä, että vastuullisuus ja kestävän kehityksen asiat ovat kiinteistönvälitystoimistossamme aivan toimintamme ytimessä. 
Kun KotiSomea lähdettiin suunnittelemaan, oli alusta asti selvää se että, toimimme kaikilla osa-alueilla vastuullisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Toimistomme vastaava hoitaja opiskeli kestävän kehityksen asioita ja suoritti myös kestävän kehityksen asiantuntijatutkinnon. 
 
Kaikki työntekijämme saavat kestävän kehityksen koulutusta ja sitoutuvat kestävän kehityksen periaatteisiin kaikessa toiminnassaan. KotiSomella on oma kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelma, ns. kestävyyssuunnitelma. Kun tuli aika toimiston hankkimiseen, meille oli tärkeää, että toimistomme on energiatehokas ja sellaisella sijainnilla, että toimistolle on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. Kalusteet hankimme kierrätyskalusteina ja toimme sisustukseemme myös ripauksen vanhaa, perintötuoleja ja kuparipannuja sekä muita pikku yksityiskohtia.
 
Pyrimme tulostamaan käytettynä hankitulla kopiokoneellamme paperia niin vähän, kuin mahdollista ja koska toimistollamme on isot ikkunat etelään, ei valojen ole tarpeen olla koko ajan päällä, aurinkokin alkaa keväällä jo lämmittämään. On itsestään selvää, että asiakaskäynneissä ja asuntoesittelyissä suosimme julkisia kulkuneuvoja sekä myös pyörää. Autoina käytämme päästöttömiä tai vähäpäästöisiä hybridiajoneuvoja. Kestävyyssuunnitelmassamme olemme eritelleet tarkemmin KotiSomen tapaa pienillä teoilla kantaa kortemme kekoon, jotta myös meidän lapsilla ja lastenlapsilla on hyvä paikka elää.
 
Mottomme on: Säilytetään se, mikä on arvokasta! 

Vastaa

Aiheeseen liittyvät viestit

Virtuaalistailaus

Virtuaalistailaus on helppo, nopea ja edullinen tapa sisustaa, stailata ja suunnitella. Tekniikan ja tietokoneiden jatkuva kehitys mahdollistaa myös koko ajan aidomman näköisen digisisustamisen. Kuvista voi olla nykyään jopa vaikea

Tekstiilit sisustuksessa

Erilaisilla tekstiileillä on tuotu kodikkuutta koteihin jo kautta aikojen.Lämpimän ja pehmentävän vaikutuksen kolkkoon ja kylmän tuntuiseen kotiin saa nopeasti ripustamalla verhot ikkunaan, heittämällä tyynyjä sohvalle ja asettamalla

Viherkasvit sisustuksessa

Viherkasvit luovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta koteihin, ja ne ovat olleet varsinkin viime aikoina suosittuja sisustuksessa. Kasvit ovat hyvä sisustuselementti jo siinäkin mielessä, että ne puhdistavat ja raikastavat huoneilmaa.Koti saa kasvien

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto – etumatkaa uuden kodin löytämiseen

Moni saattaa ajatella, että kiinteistönvälittäjän palvelut liittyvät lähinnä vanhan kodin myyntiin, mutta todellisuudessa välittäjää kannattaa hyödyntää myös uuden kodin hankinnassa. Ostotoimeksianto on sopimus, jonka yhteydessä

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you