kiinteistönvälitys kiinteistönvälitys tampere kiinteistönvälitys levi kiinteistönvälitys ylläs

Miksi olemme olemassa?

Missio, visio, strategia ja arvot

 
Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme asunnon myynnissä ja hankinnassa samalla huomioiden juuri heille tärkeät ja merkitykselliset asiat, kuten ekologisuus, vastuullisuus ja luontoarvot.
 
 
 
 
 
 
Autamme asiakkaitamme konkreettisesti mm. talojen energia-suunnittelussa ja kestävän kehityksen mukaisten materiaalien valinnassa. Innostuneet ihmiset ja asiakkaittemme huomioiminen tuo asuntojen välitykseen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

 

Tahdomme olla Suomen johtava vastuullisen, ekologisen asuntokaupan välityskumppani sekä kiinteistönvälitysalan suunnannäyttäjä vastuulliseen ja kestävään sekä älykkääseen kiinteistönvälitykseen.
 
Meillä on osaavat, sitoutuneet, innokkaat ja aikaansaavat tekijät. Se ja intohimo myydä asuntoja antaa meille vahvan selkänojan visiollemme.
Strategiamme on koskettaa ihmisiä, digitalisoida kiinteistönvälitystä ja tuottaa positiivisia tuntemuksia ja fiikisiä. Arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme. Oikeat arvot auttavat ihmisiä valitsemaan oikein ja vastuullisesti.
 

Säilytetään se, mikä on arvokasta kiteyttää hyvin arvomaailmamme.

 

Vastaa

Aiheeseen liittyvät viestit

Virtuaalistailaus

Virtuaalistailaus on helppo, nopea ja edullinen tapa sisustaa, stailata ja suunnitella. Tekniikan ja tietokoneiden jatkuva kehitys mahdollistaa myös koko ajan aidomman näköisen digisisustamisen. Kuvista voi olla nykyään jopa vaikea

Tekstiilit sisustuksessa

Erilaisilla tekstiileillä on tuotu kodikkuutta koteihin jo kautta aikojen.Lämpimän ja pehmentävän vaikutuksen kolkkoon ja kylmän tuntuiseen kotiin saa nopeasti ripustamalla verhot ikkunaan, heittämällä tyynyjä sohvalle ja asettamalla

Viherkasvit sisustuksessa

Viherkasvit luovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta koteihin, ja ne ovat olleet varsinkin viime aikoina suosittuja sisustuksessa. Kasvit ovat hyvä sisustuselementti jo siinäkin mielessä, että ne puhdistavat ja raikastavat huoneilmaa.Koti saa kasvien

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto – etumatkaa uuden kodin löytämiseen

Moni saattaa ajatella, että kiinteistönvälittäjän palvelut liittyvät lähinnä vanhan kodin myyntiin, mutta todellisuudessa välittäjää kannattaa hyödyntää myös uuden kodin hankinnassa. Ostotoimeksianto on sopimus, jonka yhteydessä

Let’s Collaborate

We’d love to hear from you